R-cotec is gespecialiseerd in de installatie van commerciële airconditioning in kantoren, bedrijfsgebouwen, winkelpanden, openbare centra, enzovoort.

Wij leunen op meer dan 25 jaar ervaring, wat ons toelaat om volledig op maat van uw project te werken. Zo zorgen we voor een maximale integratie van het aircosysteem in uw bedrijf.
 

Ideaal werkklimaat

Werken in te hoge of te lage temperaturen? Neen, dat komt de productiviteit niet ten goede. Een aangenaam werkklimaat verhoogt dan ook het prestatievermogen van uw werknemers. Daarbovenop vermindert een kwalitatief aircosysteem het aantal afwezigen.
 

Voor grote ruimten

Onze aircosystemen zijn geschikt voor het verkoelen van grote ruimten, zoals een winkelpand, een kantoorruimte of fabrieksvloer.

Een multisplit-aircosysteem kan bijvoorbeeld meerdere ruimten koelen, maar heeft ook de capaciteit om grote oppervlakten te voorzien van een aangename temperatuur.
 

Geluidloos

Een koele ruimte is aangenaam, maar het is net zo belangrijk dat uw aircotoestel geen geluidsoverlast veroorzaakt. Daarom hecht R-cotec belang aan het geluidsniveau van airconditioning.

Onze toestellen zijn zo goed als geluidloos. Daardoor geraakt uw personeel niet afgeleid. Uw mensen kunnen zich dus ten volle concentreren op het werk. U voorziet zo niet alleen een koele, maar ook een stille werkomgeving.
 

Multifunctioneel

Voor velen lijkt een airco maar één functie te hebben, namelijk zorgen voor verkoeling. Toch kunnen onze toestellen ook ontvochtigenen ventileren. U voorkomt zo geurhinder, problemen met huisstofmijt en schimmels in uw bedrijf.

Ook kan u airconditioning van R-cotec gebruiken voor het verwarmen van uw zaak. Onze aircosystemen staan dus garant voor een totaaloplossing. Dat is voordelig voor u, want u heeft maar één aanspreekpunt.
 

Voor al uw noden en wensen

R-cotec beschikt over een breed gamma van airco’s, gaandeweg van wandairco’s tot mobiele airco’s. Ook heeft u de keuze uit tal van stijlen en designs.

Zo komen we tegemoet aan al uw mogelijke noden en wensen. Klik hier om meer te weten te komen over de mogelijkheden van airconditioning.
 

Gratis offerte en advies

R-cotec houdt zich aan alle gestelde normen voor de plaatsing en de ontwikkeling van airconditioning in uw zaak. Samen met u bekijkt R-cotec welk systeem het best voldoet aan uw noden en wensen.

Wenst u meer info over onze diensten? Gelieve ons te contacteren via 03 230 46 24 of door hier ons contactformulier in te vullen.

Meer informatie?

E-mail:
Telefoon:
Uw boodschap:

...of bel ons

Sinds 1991 is R-cotec een gevestigde waarde in de sector

Tel : +32 3 230 46 24


Merken waarmee we werken

Tevreden klanten

“Ik werd de oude airco’s in onze kantoorgebouwen beu. Ze vloekten met het moderne interieur en het geluid werkte vaak storend tijdens vergaderingen. De airco-installatie van R-Cotec sluit daarentegen perfect aan bij ons interieur. Ook zijn ze bijna geluidloos. Niets dan goeds over deze installateur."

“Cartier”
“Delhaize”
“Deutsche
“Hardrock
“Napoleon
Nespresso
Opel
SDWORX