Gevestigde waarde in de sector

Zoekt u een erkend gecertificeerd koeltechnisch bedrijfvoor de plaatsing van airconditioning? Dan bent u bij R-cotec aan het juiste adres.

Sinds onze oprichting in 1991 zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector, zowel binnen als buiten de landsgrenzen. We stellen klanten tevreden in alle uithoeken van Europa: van België en Frankrijk tot Engeland en andere Europese landen.  

 

Voor bedrijven én particulieren

Bij ons komt de wens van de klant op de eerste plaats. Of het nu gaat om een bedrijf of een particulier. Zo hebben we reeds meerdere hotels, bedrijven, magazijnen, restaurants en privéwoningen in ons klantenbestand.

U kan op ons rekenen voor het ontwerp, de levering, de installatie en het onderhoud van uw airco-installaties. En dat voor nieuwbouw- én renovatieprojecten.

 

Sterk netwerk van leveranciers

Een airco-installatie bestaat uit meerdere componenten, waarbij de kwaliteit van ieder onderdeel van zeer groot belang is. Daarom selecteren we onze leveranciers zorgvuldig aan de hand van verschillende criteria. Zo werken we samen met alle grote merken, bijvoorbeeld:

  • Daikin
  • LG
  • Samsung
  • General
  • Airwell
  • Mitsubishi
  • Fujitsu
  • Electra

 

Alle kennis onder één dak


R-cotec heeft een talrijk team met uiteenlopende specialisaties. Zo beschikken wij over eigen vertegenwoordigers, servicetechnici, installatieteams, een calculatieafdeling en een helpdesk.

Onze installatieteams bestaan uit gediplomeerde, ervaren en erkende koeltechnici. Daardoor staan wij garant voor de beste service en oplevering.


Evenwicht tussen prijs, kwaliteit en service

Wanneer u investeert in een airconditioning van R-cotec, start u een samenwerking van vertrouwen. Wij hopen dat u even sterk in ons gelooft als onze vele bestaande klanten. Wij bieden u dan ook kwaliteit en een goede service voor een prijs die marktconform is.

U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Eén van onze vertegenwoordigers komt vervolgens ter plaatse om uw project te bespreken. Zo kunnen we u een merk en aanpak op maat van uw noden en wensenaanraden.

Meer informatie?

E-mail:
Telefoon:
Uw boodschap:

...of bel ons

Sinds 1991 is R-cotec een gevestigde waarde in de sector

Tel : +32 3 230 46 24


Merken waarmee we werken

Tevreden klanten

“Ik werd de oude airco’s in onze kantoorgebouwen beu. Ze vloekten met het moderne interieur en het geluid werkte vaak storend tijdens vergaderingen. De airco-installatie van R-Cotec sluit daarentegen perfect aan bij ons interieur. Ook zijn ze bijna geluidloos. Niets dan goeds over deze installateur."

“Cartier”
“Delhaize”
“Deutsche
“Hardrock
“Napoleon
Nespresso
Opel
SDWORX